Nu är det nära

Nu är det inte långt kvar innan hon flyger fram här hemma. Tiden går så fort och jag hinner inte med.

De senaste två dagarna har hon flera gånger ställt sig i krypställning men än har hon inte kommit på hur hon kommer vidare men jag tror vi pratar timmar snarare än dagar innan hon knäcker nöten. Vart tog min lilla bebis vägen?!

När började era barn krypa?

3 svar på ”Nu är det nära”

  1. Ååh så duktig liten! Visst springer tiden bara iväg! Min här hemma har nyss börjat fara rundor, någon vecka innan 6 månadersdagen. Så mysigt att höra hans ”klafsande” på golvet!

  2. Nämen åh så duktig liten, snart får hon kläm på det! Visst springer tiden bara iväg! Min här hemma har nyss börjat fara rundor, någon vecka innan 6 månadersdagen. Så mysigt att höra hans ”klafsande” på golvet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *