Nominerad till årets babyinsta

Idag fick jag veta att min Instagram Ekomorsanangelica har blivit nominerad i babyshops tävling årets babyinsta och jag är så glad för den eller de som visat sin uppskattning genom att ha nominerat mig ❤️ en sån superstart på dagen 😍

Jag förstår ju att en sån här tävling från företagets sida mest är för att få gratis reklam och att driva trafik till sin sida och det är ju helt ärligt sjukt smart ur marknadsföringsaspekt.

Tänk om en ekoprofil hade kunnat kamma hem detta? Då kanske butikerna kunde se att även vi har inflytande och räckvidd och att eko är viktigt! Än har jag inte sett någon av kedjorna/de större butikerna tex samarbeta med någon som har en tydlig ekoprofil utan de verkar mest bara gå på följare.

I vilket fall så röstar man här och om du tycker jag förtjänar din röst så är jag nummer 101 i listan 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *