Nej jag är inte gravid igen

För några timmar sedan la jag ut den här bilden på min Instagram stories och shit vilket gensvar jag fått.

Sedan jag var typ 20 år har min mage svullnat upp under dagen och som ni ser är det inte nån centimeter pluffsigare jag blir.. Vi snackar gravid månad 6 för somliga. Min mage blir ju som bekant enorm när jag är gravid så för mig motsvarar nog min eftermiddagsmage mer månad 3-4.

Som jag förstått den på all fint gensvar så är jag inte ensam om detta. Någon visade sig inte tåla gluten och kanske det är det även för mig. Jag har ju ätit både bröd till frukost och en pasta till lunch..

Har du samma problem och har du listat ut vad som skapar det hos dig?

4 svar på ”Nej jag är inte gravid igen”

  1. Jag hade mycket problem med min mage (svullen, hård i magen), men sedan jag slutade äta gluten mår magen (och jag) mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *