När vinden viner och regnet piskar

Idag tänkte jag delge er mitt tips nummer två på saker som vi tittar på här hemma när vinden viner och regnet piskar utomhus. Ni vet sådana kalla, blöta höstdagar så iallafall jag tänker att det där med inget dåligt väder, bara dåliga kläder är bullshit. Det finns visst dåligt väder som inga kläder rår sig på. Punkt!

Hursomhelst så har jag tidigare tipsat om att göra den hemmagjorda trolldegen som jag färgar in med naturliga ingredienser så som gurkmeja och paprika och idag tänkte jag tipsa om nått som plockas fram när jag inte orkar vara så hurtig att jag knådar en egen deg men är så himla uppskattat av barnen ändå. Miljövänlig fingerfärg. Bara att hälla upp i små skålar och låta barnen kladda loss. Mina barn älskar att göra handavtryck eller bara gôra runt. Känns lite föräldravrålet över barnens konstverk, eller hur?

På tal om tipsningar skulle jag bli väldigt glad om ni ville skänka mig en röst i En lagom dos grönts tävling ”Sveriges bästa gröna blogg” som slutar nu på söndag. Bara två dagar kvar att rösta och jag åker upp och ner som en jojo från första platsen.

fingerfärg

 

3 svar på ”När vinden viner och regnet piskar”

  1. Skyddströjan som barnet har på sig var hittar man en sådan, jag hittar bara sådana i plast och det vill jag inte ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *