Mot Sveriges Peking

Långt ifrån snyggaste bilden jag tagit men väskorna är packade för en helg med spännande möten och att ro om mig själv.

I väskan ligger träningskläder och sköna kläder, kläder att hänga i, kläder att vara riktigt bekväm i. Ryggan är fylld med böcker för resan och nödvändigheter som laddare, kamera och dricka i mina älskade klean kanteener.

Min kväll ska spenderas hos min syster i Norrköping (längtar!!!) och imorgon beger jag mig ut i St Annas skärgård med ca 20 andra för att tillbringa 3 dagar med Organic by Mommy och hennes hälsohelg.

Yoga, god ekologisk mat, workshops och föreläsningar står på agendan och jag är så pepp så jag spricker. Jag har inte en aning om vilka som kommer vara där så jag kommer vara mängder av upplevelser och bekantskaper rikare!

Jag vet att ta tåget är det mest miljövänliga alternativet men denna gången var det svårmotiverat. Jag vet att det måste göras ändå för vi ska kunna rädda vår planet men denna gång fick bussen bli good enough. Den kostade en femtedel av priset och så slipper jag två byten. Dövar mitt dåliga samvete med att jag iallafall inte dundrar upp ensam i en bil.

Jag skulle gissa att ni under helgen kommer få se en del på stories. Eller så låter jag telefonen ligga kvar på rummet och gör som man gjorde förr, innan smartphonens intågande. Umgås – på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *