Min kropp har inte återhämtat sig från graviditetenJag är så stolt över mig själv som lyckats klippa ihop en video helt själv!! Innan har jag ju tagit hjälp av en urgullig tjej som heter Felicia Ludwigsson. Nu när jag lyckats klippa ihop första videon och inte börjar helt från noll med kommande videor så tänker jag att jag kommer kunna få till ännu mer effekter som gör dem lite roligare att kolla på.

I min allra första vlogg får ni följa med i lite hur en dag kan se ut för mig med BVC besök och hämtning på skolan. I videon pratar jag om nått viktigt som jag inte tycker man ser så mycket av på sociala medier, nämligen när kroppen INTE har återhämtat sig från graviditeten. Nu pratar jag inte om vikt utan när det fortfarande knakar och brakar i kroppen 5 månader efter förlossningen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *