Med barnen kommer barnasinnet!

bild

 

Idag bjuder jag på dagens instagrambilder. Jag har aldrig varit något stor anhängare av högtider av olika slag, men sen barnen föddes och ju äldre de blir ju mer kommer suget krypande. Halloween mjukstartades lite grann i söndags då vi skar ut en pumplykta och mannen gjorde världens godaste pumpasoppa på fruktköttet. Min allra första pumpa, det måste ju säga nått om mitt tidigare engagemang.

Mer halloween skulle det visst bli, idag, från ingenstans fick jag för mig att vi skulle gå lite banans på halloweentemat här hemma. Så vi köpte marshmallows som jag tänkte skulle bli spöken, vi köpte kyckling och fyllde gula paprikor som jag skar ut som pumpor och vi bakade en lite nyttigare kladdkaka på svarta bönor och dadlar som vi förvandlade till en spindel med ledade ben. Och jag, barnen och tant Sofie målade ansiktet vit och svart med ögonskugga från Neve cosmetics som jag köpt hos bästa Ecobeautycosmetics, tog på oss häxhatt, draculacapé och svingade med en varsin treudd. Varför inte gå all in liksom och det enda behöver ju inte utesluta det andra.

Så det är lite av vad vi har gjort i dag. Bakat en liten nyttigare spindelkladdkaka och klätt ut oss till drakulahäxor. Det ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *