Mangamodel – det perfekta modepysslet

Mangamodel-klistermärkesalbum

Att jag älskar kläder och mode har nog inte undgått någon, men det verkar som även min dotter går i mina fotspår så till sommarens alla äventyr och regniga dagar så införskaffade jag en varsin klistermärkesbok med Mangamodel. Tror det kanske kan finnas flera olika från serien ”Topmodel” men på vår lokala BR fanns bara denna. Någon av er fina läsare som har koll?

mangamodel-pysslar

Så här har det pysslats och klistrats och komponerats outfits för fullt. Det går att välja byxor, topp, hår och accessoarer så vi har haft minst sagt fullt upp några timmar. Att säga att mangamodel var en succé är nog milt uttryckt.

mangamodel-exempel Det visade sig dock att det fanns fler outfits än vad det fanns dockor så nu har vi flera kläder och frippor över men ingen siluett att klistra dem på. Som tur var har jag köpt en extra ifall fler i familjen skulle vara intresserade men nu sparas den för att ges bort på kalas. Den tänkte jag ta med till jobbet och aktsamt kopiera upp några stycken så då har vi att göra ett tag till men är osäker på om det är tillåtet?

Ett annat tips för regniga dagar och när rastlösheten kommer krypande är att skriva ut flera målarbilder från Pinterest. Jag har många rit- och pysselbilder pinnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *