Ljuvlig aprikos klänning för barn

aprikos klänning lindex plajetter detalj

Idag står kalas och middagsbjudning på schemat så Julia plockade fram en klänning att ha på sig och skina lite i. Denna ljuvliga godbit har jag nog inte visat för er innan och den fyndades på facebook i samma veva som musdräkten och cardiganen med puffärmarna. Ni vet ju hur jag är med detaljer, framförallt på kläder till dottern. Och när jag såg denna drömmen, en aprikos klänning med draperande volanger och sin paljettprydda dockkrage så var jag ju såklart helt såld. Eller klänningen blev såld… till mig 🙂

aprikos klänning lindex plajetter

Jag fick en intressant fråga en gång från en av er följare, vet inte om det var på här bloggen, på instagram eller om det kanske var i ett mail. Frågan gällde iallafall på hur jag ser på att stödja de olika butikerna second hand. Tex så har ju H&M varit i en hel del blåsväder flertalet gånger, köper jag då H&M-kläder begagnat och visar att de har ett värde på andra handsmarknaden?

Jag vill vara tydlig i att jag inte bojkottar någon butik varken H&M eller någon annan och ratar ingenting på begagnat marknaden som faller mig i smaken oavsett vem som producerat plaggen. Jag köper helt enkelt det jag tycker är fint och som vi har användning av. Jag tror dock ingen går in på H&M och ser plagget som en investering så som många kanske gör med andra plagg och köper dem för dessa värde på second hand. Till exempel så kan du ibland få mer för ett Mini Rodini plagg begagnat än vad du köpte den för.

Hur tänker du när det gäller att stödja olika kedjor?

Igår publicerade The waves we make en artikel om mig och Erika och vår utmaning #SKAMligthållbart där vi pratar om vem vi var mest lika i klädstilen och våra tips för en mer hållbar garderob. In och läs vet ja 🙂

4 svar på ”Ljuvlig aprikos klänning för barn”

  1. Jag har bestämt ett par märken jag letar efter och köper begagnat. Mest för att inte ha hela begegnatmarknaden att välja på och bli fullständigt överväldigad. På så sätt undviker jag också många kvalitetsmissar. Exempelvis köper jag kläder från Polarn, Minirodini osv och skor från Kavat eller Tretorn. Det går fortare att få en överblick på det sättet tycker jag.
    När vi ärver tar vi dock emot allt och sorterar bara ut kläder med mycket plast på.

    1. Låter som ett bra och sunt upplägg 🙂 Traderar jag så söker jag efter specifika märken men på facebook loppisar och vanliga loppisar så tittar jag på allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *