Köp inte den här boken!

Köp inte den här bokenGör som jag och låna den i stället. För ett par dagar sedan var jag åter igen inom ett av stadens alla bibliotek och denna gången fick Ann-Christin Grammings ”Köp inte den här boken” följa med hem. En, enligt mig, bra bok skriven i dagboksformat om hur hon tar sig igenom 1 år av köpstopp. Jag klarade fyra veckors köpstopp, men klarar jag ett år? (Är ni nyfikna på hennes blogg så kan ni hitta den här)

Ett härligt sätt att starta dagen på är att ta med sig en bok och en kopp te ut i morgonsolen och bara njuta av den härliga sommaren. Man måste ju ta tillvara på de soldagar som ges. Särskilt när man som vi bor i en av Sveriges regnigaste städer 🙂

Nu när alla serier man följt är slut för säsongen blir det helt klart mindre tid framför TV:n och mer tid för att läsa. Därför undrar jag om ni har några boktips inför sommaren och semestern?

6 svar på ”Köp inte den här boken!”

 1. Pingback: Veckans IN:UT »
 2. Jag måste ta upp bokläsningen igen. Jag har mina små perioder när jag slukar bok efter bok och inte kan sluta, men nu står det still tycker jag. Får nog ta upp det igen nu när det är sommar och allt 🙂

  Förresten, stort GRATTIS till en sommarfin och ekologisk Maxomorra-filt från Gustav & Lillan! Maila mig din hemadress så ska jag se till att vinsten hittar hem till er 🙂

  Hoppas ni haft en jättehärlig midsommarhelg!

  1. Åh vad roligt att jag vann!! 🙂

   Läsandet går i perioder här med och just nu är jag inne i en riktig läsperiod och tar varje chans jag får att läsa lite 🙂

  1. Absolut! Jag har väldigt svårt att släppa boken så nu är det inte många sidor kvar 🙂 Kul att du kommenterat här hos mig för jag har ju genom boken läst en hel del av dina kommentarer hos Ankie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *