Kill your darlings

Inlägget innehåller reklam för min webshop APPROVED by Ekomorsan


Jag förstår ju att det rimmar otroligt illa att jag publicerar detta idag, när det är black friday. Jag gillar ju inte dessa sorters dagar, det gjorde jag ju klart förra året. Jag stängde ju ner min webshop hela dagen som en motaktion till köphetsen.

Sen i måndags har jag haft 30% i min webshop APPROVED by Ekomorsan och nu börjar det eka riktigt tomt. Det lilla som hittas finns i princip bara ett exemplar kvar av. Det är nämligen så att min webshopsresa har nått sitt slut. För nu iallafall. Vad framtiden har att erbjuda får tiden utvisa.

Det heter ju att man ska ”kill your darlings” och det är just precis det jag gör nu. Den 5 december tar mitt avtal med textalk slut och butiken stänger ner. Och just nu känns det befriande att jag äntligen bestämt mig och ett stressmoment försvinner.

Att driva något ska vara kul och ge en energi. De senaste åren har jag snarare haft ångest över att jag inte gett min ”baby” den kärlek och omsorg den förtjänar.

Mycket har sålt slut men det finns lite ekologiska klippanfiltar, miljövänliga doftljus, bambusugrör och pyssel kvar. Och som sagt det är 30% på hela sortimentet.

2 svar på ”Kill your darlings”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *