Jag ska måla hela världen

20121227-201043.jpg
Eftersom vi varken hade julklappsstress eller matlagarstress då det var näst intill inga klappar att införskaffa och vi hade ”julmatsknytis” hade vi istället tid att fixa ordning den bästa julklappen. Ett eget rum till dottern! Men oj, oj, oj vad det tar mycket längre tid att renovera än vad jag trodde (fast vi gjort det så många gånger förr). Mannen slipade och spacklade och jag maskerade och målade rummet i finaste jordgubbsmjölksvit.

Jag kan ärligt säga att jag inte undersökt nått djupare vilken typ av färg som är det allra mest miljövänliga att måla med. Äggoljetempera kanske om det går att använda på väggarna? Vi valde en vattenbaserad färg som var märk med både svanen, eu-blomman och astma- och allergiförbundet. En rejäl utvädring av rummet kändes dock nödvändig innan vi lät lillan flytta in där.

4 svar på ”Jag ska måla hela världen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *