Jag är nominerad till Årets Eko


Foto Felicia Ludwigsson

Igår fick jag ett PM från en följare att hon sett att jag var nominerad till Årets Eko hos ICONfest. Jag blev så himla glad och det gjorde verkligen min trötta kväll till det enormt mycket bättre! TACK SÅ JÄTTEMYCKET!!!! till dig/er som nominerat mig så att jag fick finnas med bland de andra influenserna.

Jag är så glad, dels för att jag finns med på listan men framförallt att EKO faktiskt finns med som en kategori. Det får mig att inse hur långt vi faktiskt kommit sedan jag startade Ekomorsan för 6 år sedan. Och det är vi allihop tillsammans som sätter eko på kartan, vi som sår frön och får andra att förstå att det är viktigt, på riktigt! Det är ingen fluga utan här för att stanna!

Om du vill rösta på mig så är det bara att klicka i rutan vid årets eko och skicka in din röst. Alla i kategorin Årets Eko hittar du här 🙂

Om jag vann skulle jag bli så här glad 😀


Foto Felicia Ludwigsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *