Jag är med i Borås Tidning


Foto Erika Kvarnlöf

Idag kan du hitta mig på en halvsida i Borås Tidning där jag pratar om #shopless2018. Dock är artikeln en plusartikel men det kostar bara 1 kr att signa upp sig första månaden så är man nyfiken så är det möjligt att ta del av den 🙂

Artikeln har lett till både beröm och många frågor under dagen av personer i vår omgivning. Mannens kollegor undrade om det bara är hans kort som kommer användas för alla köp istället och i eftermiddags när jag hämtade barnen sa dottern att hennes fröken hade berättat att hon sett mig i tidningen.

När jag klev in på macken här i vårt samhälle så kallade de mig kändis och att de minsann ska se så det inte kommer några Zalandopaket. Allt sades såklart med glimten i ögat och de sa att de tycker fler borde fundera över sina konsumtionsvanor.

Den respons jag fått under dagen gör mig varm i själen och jag vill passa på att tacka dig som läser för att du tittar in här hos mig.

2 svar på ”Jag är med i Borås Tidning”

  1. Så roligt att du får respons på det arbete du gör! Gick just in hit för att läsa om ekogrejer till barn nu när jag letar bebisfiltar och så till lillasyster som kommer snart 🙂 Tänkte på dig och att du garanterat har en massa bra inlägg om GOTS och vad som egentligen är bra osv. Heja heja! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *