Imorgon är det dags igen!!

Om lite drygt 12 timmar öppnar jag portarna till mitt fjärde klädbytarevenemang. Ser lika mycket fram mot det som vanligt! Jag älskar verkligen att arrangera dessa eventen och de som deltar brukar vara väldigt nöjda. Just att byta saker med varandra, vare sig det är  med släkten, vänner eller med främlingar, tycker jag är otroligt bra på flera plan. Inte nog med att det är snällt mot miljön, det är även snällt mot plånboken och snällt mot mig själv. Ni vet ju att jag är i röjartagen här hemma och att jag jobbar hårt för att bli av med störmoment som bara tar energi av olika anledningar. Därför är det perfekt att bli av med lite gamla kläder som bara tar plats och istället få lite kläder i större storlekar som barnen kan använda.

Just denna gången sker det ju i samarbete med Framtidsveckan i Sjuhärad och med Naturskyddsföreningen som har sin årliga klädbytardag imorgon. Detta gör att det arrangeras på fler ställen än bara här i Borås, så kika in här och kolla om och vart det anordnas i din stad och ta chansen och byt ut lite av din garderob imorgon 🙂

4 svar på ”Imorgon är det dags igen!!”

  1. Jag har just hittat till din blogg och har ägnat de senaste 45 minuterna åt att läsa mig bakåt genom inläggen. Det är trevlig läsning
    Visst är det härligt med bytardag! Jag och min kompis Frida ordnar vår fjärde eller femte (jag har tappat räkningen) bytardag 1:a maj. Våra familjer, vänner, bekanta, bekantas bekanta och några till kommer hem till mig och byter grejer och fikar och leeer. Underbart
    Alla får komma, så om du vill får du gärna se detta som en inbjudan 😉 Maila mig om du vill veta var, när och hur

    1. Roligt att höra att det finns fler som gjort det till vana att anordna bytardagar! Låter som det är väldigt trevligt på era! Jag kommer gärna om det inte är allt för långt bort 😀

      Nästa bytardag som jag anordnar blir den 1 juni så 1 månad efter dig 🙂 Du kan också anse dig inbjuden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *