Idag är din födelsedag men du blir inte lägre äldre

De senaste snart två åren har varit fulla av sorg, mina systrars pappa, sen min mamma och sista semesterdagen tog jag ett farväl jag inte trodde skulle komma på evigheter. Jag tog farväl av min storebror.


Du var 12 år äldre än jag och i mina ögon var du alltid den starkaste, typ som Bamse. När jag var liten hotade jag med dig om någon var elak, en gång rymde jag till och med endast iklädd gummistövlar mitt i vintern på en trehjuling från dagis för jag tyckte dem var dumma och jag skulle hem till min försvarare. Det fanns alltid plats att få sitta på dina axlar och jag har hängt i din arm fler gånger än jag kan räkna. 

Förlåt att du så uppenbart tvingades ta kort med mig men jag såg upp till dig redan då som synes 😉

Idag är din födelsedag men du blir inte längre äldre. Men jag bär för alltid med dig i mitt hjärta och jag lovar att alltid hylla och försöka leva efter din glädje för andra människor. Du önskade aldrig någon något ont utan genuint unnade och gladdes alltid åt andras framgångar. 

Min finaste älskade bror, tills vi ses igen så ta hand om våra mammor och lova att ni har en riktig jäkla brakfest idag där i himlen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *