Hur vi klädde oss när magen växte

Fotografi tagen av Pär ”Percka” Johansson

På bilden så har jag en tunika/topp på mig som egentligen inte är avsedd för graviditet men den funkade fint under båda graviditeterna och just detta plagget använder jag fortfarande säkert en gång i i veckan och den är lika fin idag, 7 år senare.

I dagens avsnitt av Ecofashionista pratar jag och Erika om kläder under graviditeten. Hur tänkte vi själva när vi stod inför växande magar och vad har vi för tips till dig som har en period av graviditet framför dig? Dessutom avslöjar jag en hel del gällande mina egna graviditeter och förlossningar när Erika tror sig åter igen ha trampat i klaveret.

När du lyssnat på avsnittet får du gärna återkoppla med vad du tycker. Uppskattar du när vi blir ännu mer personliga och skulle vilja höra mer sånt eller föredrar du när vi håller oss till mer ren fakta?

Podden hittar ni som vanligt i din poddapp så som exempelvis Acast och Podcaster, på Ecofashionista.se eller så kan du lyssna direkt i spelaren här nedanför!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *