Hur miljövänlig är egentligen återvunnen polyester?

Ja hur miljövänlig är egentligen återvunnen polyester? Det och mycket annat avverkade jag och snyggingen på bilden, min vapendragare, Erika förra måndagen när vi spelade in senaste avsnittet av vår podd Ecofashionista som publicerades imorse.

För en gångs skull hade vi möjlighet att sitta mitt emot varandra och prata eftersom Erika befann sig i Alingsås. Så när jag hörde att hon bara var några mil bort så skyndade jag mig iväg dit.

Jag var så himla rädd när jag körde hem dock. Det snöade så himla mycket så man såg bara några meter framför sig och mellan Alingsås och Borås är det en mörk och slingrig väg så jag skojar inte när jag säger att jag körde i typ 40 km i timmen hela vägen hem 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *