Hur får jag bort skräpet?

Vill jag slippa reklam i brevlådan sätter jag upp en ”ej reklam” skylt, vill jag inte få mailboxen full med reklam iform av nyhetsbrev och dylikt tackar jag helt enkel nej och avregistrerar mig från dessa (eller signar inte upp mig alls från första början), men hur i allsin dar gör jag med alla skräpkommentarer som fullkomligt bombarderar bloggen jämt?

De senaste två dagarna har jag ägnat en hel del tid åt att markera dessa kommentarer som skräp och däribland hittade jag ett helt drös fina och bra av kommentarer från er som gått mig helt förbi för de blivit dränkta i dessa falska kommentarer. Borde ju finnas någon enkelt lösning?

Så har ni inte fått något svar på era kommentarer tidigare så vet ni varför. Nu tror jag alla fått ett svar så kika igen och jag hoppas innerligt att jag inte råkat radera någon av era kommentarer.

Och angående summeringen av Veckans IN:UT var jag aningens förhastad för när jag räknade ihop antalet inlägg fann jag bara 23 och inte 26 stycken 🙂

4 svar på ”Hur får jag bort skräpet?”

  1. Ja, jag har likadant. men jag är kanske inte rätt man att svara, det är ju min kära man som är webbdesigner och programmerare 😉 haha. men han har en massa såna där bra ”hinder”. Jag får kanske 3-4 spam i veckan. inte mer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *