Halsband från JohannaN

JohannaN halsband close upNågra av er kanske såg mitt ”nya” halsband när jag var och klippte mig när jag senast var i Göteborg? Jag sätter nya inom citationstecken för det är nytt för mig men på intet sett nyproducerat. Jag älskar saker med de där lilla extra när det kommer till detaljer och jag föll som en fura för detta fina halsband från JohannaN ’s kollektion Skog när jag såg det i hennes webshop.

Jag hade fått lite pengar i födelsedagspresent och vad passar då inte bättre än att scouta begagnatmarknaden? För i hennes webshop så säljer hon nämligen inte bara nya alster utan även begagnade smycken från hennes kollektioner. Som inte det vore nog så med smycket skickas det med en liten lapp från förra ägaren. Så himla sött och bidrar helt klart till det där lilla extra!

JohannaN halsband lapp från förra ägaren

Förutom att skicka med en liten lapp från förra ägaren så skickas det även med hur smycket bäst tas om hand (både på svenska och engelska) och väldens finaste lapp om vad hennes tankar och värderingar är. Så som att sakta ner och välja hållbara alternativ. Ni vet ju hur mycket jag #älskahållbarhetskommuntion!

JohannaN halsband infolappar
Förutom att Johanna designar gudomligt vackra smycken så vet jag inget annat företag som är så transparent och delar med sig om så mycket! På hemsidan kan du läsa om produktion och hållbarhet. Om Tom och Bom och Joi som är 3 av hennes hantverkare i Thailand och hur de olika kollektionerna tillverkas. Otroligt spännande om du frågar mig. Jag visste nämligen typ inget om smyckestillverkning men nu kan jag iallafall lite mer om hantverket som görs.

Det här inlägget kan verka sponsrat men så är inte fallet. Jag vill bara lyfta JohannaN som även driver bloggen slow fashion, hennes fina hantverk och hennes otroligt fina webshop. Hon har gjort en så fint arbete med relanseringen tycker jag. Och ja hon är precis så fin i verkligheten som hon verkar. Jag fick ju den stora äran att träffa henne och många andra på Better Bloggers i våras.

4 svar på ”Halsband från JohannaN”

    1. Ja det är ju det där helheltsperspektivet som jag tycker är så otroligt inspirerande! Sen att smyckena är helt otroliga är ju ett stooort plus 🙂

  1. Blir så vanvettigt glad över att läsa det du skriver. <3 Just att du ser de detaljer och tänker och uppskattar de saker jag verkligen har jobbat mycket och hårt med. Saker som jag tror på, men som det ibland kan vara lite svårt att hålla energin uppe för mitt i allt vardagligt arbete utan respons från andra. Så just att läsa allt det här gör mig ännu lite mer peppad och lycklig! TACK! kram!

    1. Det är du som ska ha tack, tack för allt ditt engagemang och tack för att du lägger ner ditt hjärta och din själ i dina produkter! Keep up the good work <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *