Hållbarhet är så mycket mer

IMG_2532
Hållbarhet är så mycket mer än att äta ekologisk och handla second hand. Hållbarhet i mina ögon handlar även om att vara snäll mot sig själv. Att lyssna på sin egen kropp.

Helt ärligt så är jag skitdålig på just det! Jag lyssnar väldigt sällan utan kör på i 300 för hur ska jag annars hinna. Ekorrhjulet snurrar på så var även den dagen till ände.

Jag vet att kroppen och knoppen mår bra av att röra på sig, speciellt när en som jag har kontorsjobb så blir det ännu viktigare att ta sig tiden att röra på sig. Jag rider ju varje torsdag och på helgerna brukar vi ta ett par-tre timmar i ishallen med barnen men det är långt ifrån tillräckligt.

Jag har beklagat mig lite det senaste att tiden inte finns eller snarare att tid för träning inte prioriteras framför allt annat jag vill göra så därför drog chefen med mig till gymmet idag.

Jag går, som jag tidigare sagt, inte gärna i gymmet men gärna på pass så idag var lite av en utmaning. Ett galet benpass senaste kallade jag dagens aktivitet lite skämtsamt för personalplåg istället för personalvård. Men det var en ynnest att ha ”en egen PT” med sig. Jag kände mig inte alls så vilsen som jag brukar och det var skönt att ha någon där som pushade och gav en high five.

Jag är så glad att jag följde med idag för åh så gott det känns i kroppen nu! Så fort jag bloggat klart ska jag sova och klockan är inte ens 21:30. Vet inte när jag släckte lampan så tidigt senast.

2 svar på ”Hållbarhet är så mycket mer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *