Hållbar stil på bröllopsdagen

Detaljbild på min klänning tagen av Fotograf Peter Olsson

Att måndag betyder ett nytt avsnitt av min och Erikas podcast Ecofashionista har vi nog alla lärt oss vid det här laget. Det är ju trots allt tolfte veckan i ordningen och i dagens avsnitt så pratar vi bröllop.

Vi berättar anekdoter från våra egna bröllop som utspelade sig på tiden före vårt intresse för hållbarhet fick fäste och tipsar om vad du kan tänka på om du vill ha en miljövänlig bröllopsdag.

Jag kollade igenom våra bröllopsbilder igår och det slog mig åter igen vilken fantastisk dag vi hade. Den var helt magisk även om vi stötte på en del hinder. Till exempel gick Kretsloppet RUNT kyrkan precis vid tiden kring vigseln och det var i princip stört omöjligt att ta sig fram med alla avspärrningar. Har du någon kul historia att dela med dig av?

Bild tagen av Fotograf Peter Olsson

När jag kollade igenom så hittade jag den här bilden på mig och Sofie. Inte ens för 9 år sedan kunde mina egna bröllopsbilder slippa undan mina ökända V. Det måste ju vara mitt signum 😀

Och glöm inte lyssna på podden! Du hittar Ecofashionista på Ecofashionista.se eller i din poddapp (tex Acast och Podcaster)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *