Gravidbilder på världens vackraste

gravidbilder-jessika

Två helger i rad har jag haft äran att ta gravidbilder på världens vackraste vän! Jag har fotograferat alla mina vänner när de varit gravida och jag känner mig så lyckligt lottad att de väljer just mig och för varje gång så växer jag lite mer som fotograf.

gravidbilder-jessika-2

Förra veckan så tog vi bilder utomhus, det var ju perfekt väder för det, varmt och molnigt så en slipper skarpa skuggor och igår fotade vi bilder inomhus. Vi skulle egentligen fotat inomhusbilderna förra veckan också men när vi kom tillbaka till lägenheten hade vi anordnat en överraskningsbabyshower. Jag älskar att överraska mina nära och kära!

gravidbilder-jessika-3

Gravida kvinnor måste vara bland de vackraste som finns! Nu är det 3 veckor kvar till bebisen är beräknad att titta ut och jag längtar så himla mycket! Snart finns det en till bebis i vänkretsen att snosa på för allt jag orkar! Och ja känslig som jag är så kommer jag gråta vid första mötet, jag gråter ju till och med varje gång någon berättar för mig att det vankas bebis.

gravidbilder-jessika-4

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *