Grafiskt mönster på galan

Denna veckan som kommer är en mycket händelserik vecka för mig. Inte mindre än 2 olika miljöföreläsningar, en miljögala och kretsloppis står på schemat, men så är det ju Borås kretsloppsvecka där givetvis miljön står i fokus.

Mycket tankar har gått till vad tusan man har på sig på en gala och det är inte lätt. Man vill varken vara under- eller överklädd, men just nu lutar det åt vad ni ser på bilderna. Återigen har jag varit och botaniserat i svägerskans garderob och en klänning från H&Ms sammarbete med Marimekko för några år sedan har fått följa med hem (tillsammans med 3 andra klänningar). Grafiskt mönster i svart/vitt och lite rött blir toppen tror jag.

Ps Ni har väl inte missat att jag, Angelica, blivit nominerad till Borås miljöhjälte som kommer att koras på galan? In och rösta här vet jag 🙂

Ett svar på ”Grafiskt mönster på galan”

  1. Häftigt med nomeneringen! Lycka till!!

    Angående tapeten så ska jag kolla hur mycket jag har kvar. Jag har ju tänkt använda den till lite mer saker.
    Så jag får nästan återkomma när jag är klar med det för att se om det blev något över 🙂

    Jag ser stolen, sååååå snygg!!!

    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *