Gifter i barnkläder

20140116-210204.jpg
Sent igår kväll la jag upp den här blusen/tunikan i min webshop sECOnd och redan före lunch var den såld. Detta gör mig så otroligt stolt, inte bara för att webshopen rullar på så otroligt bra, utan även för att ni alla är med och gör en insats för miljön (och plånboken ;))

I veckan har man kunnat läsa att Greenpeace hittat gifter i barnkläder. Inte ens ekologiska kläder kunde svära sig fria från hormonstörande ämnen som ftalater. Lättaste sättet att vara säker på att minimera risken att utsätta sig själv och de små för skadliga kemikalier är ju såklart att handla just begagnat. Kanske hos sECOnd?

Ni vet väl om att butiken har både en Facebook sida och Instagram som ni kan följa?

2 svar på ”Gifter i barnkläder”

  1. Jag har tyvärr inga barn men har rekommenderat den till en vän som blev glad. 🙂 Poppar jag plötsligt ut en unge ovetandes så kikar jag nog in. Ska gå in på facebookgruppen och dela den iaf 🙂 Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *