Det där med att äta mer grönt

Den här lilla gladskiten var exakt så här glad när hon vaknade idag.. Strax före 4 🙄😏 Mamman däremot, glad är väl en överdrift, men jag gick iallafall snällt upp och roade bebis en timme innan det var dags att få sova igen.

Förmiddagen tillbringades med att jag slökollade Youtube och drack kaffe medan Ellen hade sin förmiddagsvila. Jag brukar försöka att vila men inte sova när hon sover på förmiddagen. Då brukar jag få tillräckligt med energi men somnar jag blir jag helt förstörd.

Dock orkade jag inte laga nått när det närmade sig lunch så jag åt lunch ute med min svägerska. Espresso house har kommit med en vegansk wrap med jackfruit som jag tycker är så god! Har du provat den?

Jag försöker få ner mängden rött kött jag äter eftersom den mängd som de flesta av oss äter inte är bra för varken miljön eller kroppen men jag är inte så bra på att laga vegetariskt/veganskt själv. Därför försöker jag ofta välja det när jag är ute.

Sen har eftermiddagen/kvällen bestått av fakturering, bakning och till middag lagade jag torsk med broccoli- och blomkålsmos för första gången. Blev gott men nästa gång ska jag våga lite mer kryddmässigt.

Nu är klockan strax efter 20 och när minstingen väl somnat ska jag nog göra samma 🙂

PS. Du har väl inte missat att det äntligen kom ut ett poddavsnitt med Ecofashionista imorse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *