Fyllt på i badrumsskåpet

Två gånger om året har mitt favoritmärke Madara stor rea i sin webshop och då brukar jag passa på att dels fylla upp med mina favoriter som är på väg att ta slut samt prova några nya produkter. Denna gången (precis som alla andra gånger) dags att fylla på min CC cream samt C-vitaminkrämen som blivit en ny favo efter att den skickats med som reseförpackning. Denna gången var det collagenen som kom med som extra reseförpackning när man la en order så den ser jag fram emot att se om den ger några resultat.

Annars var det stort fokus på ögon denna gången när jag klickade hem nytt. Jag har aldrig testat olika ögonkrämer innan utan mest hållt mig till en vanlig dagkräm och olika serum. Hur ser det ut i ditt badrumsskåp? Är du väldigt minimalistisk eller har du olika krämer för olika syften?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *