Förmiddagsdejt med likasinnade

Idag har jag tillbringat förmiddagen med två tjejer som fyllt mig till bredden med inspiration och energi.

Klockan 10 mötte jag upp min fina vän Jennie som de flesta av er nog känner igen som Levagiftfritt och sen begav vi oss mot stan och ekocaféet Systramii för att även möta Karin Haglund.

Eftersom klockan började närma sig 11 hade jag ätit både frukost och druckit mitt morgonkaffe så jag tog en blåbärslatte och deras tryffelkaka. Allt där inne är om jag förstått det rätt gluten-, socker- och mejerifritt. Och själva miljön är så galet instavänlig .

Karin hade med sig två av sina böcker till oss. En om grön livsstil till mig och en barnbok om Broccolisa till Ellen. Så mysigt att bli lite bortskämd med hennes fina alster.

Förutom att ha skrivit flera böcker så är hon både hälsocoach och PT och driver bloggen och instakontot Karins gröna värld. Och ordnar massa event gör hon också. Minns ni hur jag själv höll på under förra föräldraledigheten? Jag hade en klädbytardag för allmänheten var 6e vecka 😅

Tänk allt vad den här bloggen lett till. Så många fina möten genom åren och precis som jag skrev i början av inlägget så var dagen en sån där dag som fyllde inspirationen och energierna till max!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *