Flergångsfilter för kaffe och te

För några månader sedan köpte jag dessa flergångsfilter för kaffe och te från @designbym efter att sett dem 3780000 gånger hos bästa @tess.waltenburg. Japp jag blir också påverkad av att se produkter flera gånger 😅 men eftersom jag retar mig på att tesilarna släpper igenom löste så det blir bös i koppen och jag dricker både te och kaffe 1000 gånger tänkte jag att dessa nog blir välanvända här hemma.

Andra produkter jag använder i princip dagligen och bytt ut till flergångs är bland annat bomullsrondeller och sugrör i bambu och metall och givetvis min vattenflaska och termosmugg. Något som inte används månadens alla dagar men som är det bästa jag investerat i är min menskopp från @organicup

Vilka engångsartiklar som du använde ooooofta har du bytt ut till motsvarande flergåmgs produkt?

2 svar på ”Flergångsfilter för kaffe och te”

  1. Fina de är! Verkar ganska enkelt att sy egna kaffefilter också, tänker att dessa inte är superbilliga? 🙂
    Jag försöker som du, byta ut så mycket engångs vi kan här hemma. Menskopp, tygtrosskydd (love it), har perkolator till kaffet så slipper helt filter då allt är i metall, Ikeas tvättlappar till barnrumpor etc, tygservetter istället för hushållspapper, stora flergångskassar från mataffären ist för små i plast… det jag kan komma på. ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *