Firat mig i förväg

Om 2 dagar fyller jag hela 38 år men jag blev firad av familjen redan idag just för att vi ska iväg med husbilen och spendera några dagar i Uddevalla och Oddebollen och är därmed inte hemma på min födelsedag. Ska bli kul att se mer av den staden eftersom det är där min poddbästis Erika håller till titt som tätt så det är en stad jag varit nyfiken på länge.

Idag har jag i alla fall blivit firad av familjen med jordgubbstårta. Jag har ju alla år sparat på sifferljusen från barnenskalas och färgerna på dessa har varit av blandad skur. Som ni ser var tydligen guld detaljen när alla barn fyllt 3 medan alla 8 årsdagar kommer bli silvriga. Även kusinerna har fått använda ljusen vid sina födelsedagar. Man eldar ju dem så himla kort tid så tycker det är viktigt att försöka maxa användandet så gott de går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *