Ett sexpack på magen

Så mycket hostar jag. Så jag snart får mig ett sexpack på magen. För stunden sover barnen men det är antagligen bara en tidsfråga innan mitt konstanta hostande väcker de båda. Egentligen borde även jag passa på och sova en blund för inte blev det mycket sömn i natt inte, men hostandet håller mig vaken även dagtid.

Tanken var inte ett gnällinlägg utan jag var lite nyfiken på om ni hade några huskurer ni ville rekommendera. Har läst lite om rödlök i kokat vatten nedanför sängen, om kokat ingefärste med honung och citron men vad hjälper egentligen?

Symptomen är: Kli i halsen och relativt torr hosta som antagligen kommer att övergå i slemhosta om en dag eller två. Börjar även att bli hes som ett resultat av konstant hosta. Jag är även småtäppt i näsan. Ja det var väl det.

So bring it on. Vad är ditt bästa tips?

3 svar på ”Ett sexpack på magen”

  1. Sambon brukar alltid äta lök på knäckebröd (då hellst vitlök) och han påstår att det hjälper.
    Men annars vet jag att ingefära är bra. Det använda man förr som medicin mot förkylningar 🙂

    Nej, jag ska tyvärr inte med på kryssningen. Tänkte först det, men ändrade mig. Ska du med?

    Krya på dig!
    Kram

  2. Hmm ”dom” säger att vatten är bra… Själv brukar jag ta örtte med massa honung… Och vid all förkylning min dunder-vitamin drink: pressa 2 citroner och 2 apelsiner späd med vatten och söta ev ngt med socker (man är ju synd om när man är sjuk!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *