En riktigt bra lördag

Tack för all kärlek ni gett angående min mammas bortgång. Jag är så välsignad som har så fina följare <3

Idag startade dagen med en rejäl lördagsfrukost och tända ljus och en av mina närmsta vänner hade sovit över.

Att tända ljus måste ju vara bland det mysigaste som finns. Vår George Jensen-ljusstake som ni ser på bilden brukar även agera adventsljusstake under december månad. Ett smart och genomtänkt köp måste jag säga.

Strax efter Sofie hade åkt vidare så hämtade jag upp en av mina äldsta vänner och hennes barn på stationen och sedan tillbringade vi heeela dagen tillsammans. Jag är så påfylld av energi och det är nått speciellt som en riktigt bre göteborgska tillför en själ.

Mellan lunch och fika, lekplatshäng och prat om mamma så påbörjades även make ivern av kontoret. Jag hade röjt ut lite på morgonen och mannen tog över. Det kommer bli så himla bra och jag ser fram emot att få visa slutresultatet!

Vad har ni hittat på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *