Ellen 5 månader

Tänk att den här lilla vildingen blev hela 5 månader i fredags. Tiden bara rusar fram och som ni ser så kan hon redan sitta själv men hon tappar ju balansen ibland så skulle ju inte våga låta henne sitta själv om jag inte var bredvid och om jag inte bullat upp med täcken och kuddar runt om.

Hon blir bara svårare och svårare att fota också. Hon ligger inte direkt still och ALLT ska in i munnen så rekvisitan får inte direkt vara i fred.Nu har vi precis kommit hem från BVC där vi har vägt, mätt och fått vaccin. Vi har ju låtit alla våra barn ta del av det allmänna vaccinationsprogrammet. Något jag vet är en het potatis här inom ekosfären.

I vilket fall så väger hon numera 8110 gram och är 66 cm lång. Min stora fina tjej 😍 Fast Ellen var stor för sin tid och de valde att sätta igång mig före BF så är hon nu minst av alla 3 barnen. Det är dock inte mycket som skiljer, 200-300 gram och ett par centimeter bara.

Om du har barn, har du låtit vaccinera dem och hur stora var dem vid 5 månader och var de lika sina eventuella syskon?

3 svar på ”Ellen 5 månader”

  1. Vi har vaccinerat båda.
    Läste på massor både för och emot och valde sen att följa allmäna + lägga till TBE. Hörde nått trams om att det bara var de som inte vaccinerade som läste på ordentligt och blev provocerad och läste därför allt jag kom över. Är i efterhand fortf glad över beslutet och tycker alla som kan ska vaccinera sina barn!

  2. Vi har också valt att vaccinera våra barn. För oss kändes det som det rätta.
    Stora vägde 7300g och var 66 cm vid 5 månader. Lilla är inte riktigt 5 månader än, men är av annan modell än storasyster så tippar på över 8000g om två veckor när det är dags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *