Ekomorsan gästar P4 Kjellsorterat

Idag ringde min mamma mitt på dagen och frågade om jag precis pratat på radion. Då hade hon och hennes man lyssnat på P4 och tyckte de hörde min röst i radion. Och mycket riktigt så var det min röst som skrålade ut i etern. Dock  var det inte en livesändning utan för några månader sedan så gästade jag programmet Kjellsorterat och först idag gick avsnittet live.

För dig som missade så går den i repris i P1 nu på tisdag kl 21 och den finns även att lyssna på på URPlay. Jag är med i slutet där jag ges 60 sekunder att rädda världen :O

Jag kommer knappt ihåg vad jag sa själv så ska även jag ta och lyssna. Är dock väldigt nyfiken på samtliga avsnitt av serien Kjellsorterat där varje avsnitt har olika teman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *