Bytt ut många chai mot matchalatte

Just nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg för en meet up med branschorganisationen Influensers of Sweden. Hade gärna suttit med en varm kopp just nu, snön faller ute och bussen var sen så mina tår är som isbitar men nu va det inte det som inlägget skulle handla om 😂

Jag dricker som ni vet i vanliga fall enormt många chai i månaden men nu har jag bytt ut i princip alla mot att dricka matchalatte. Till skillnad från chaien var det definitivt inte kärlek vid första ögonkastet men nu tycker jag att det, om det görs med lagom mycket pulver, är väldigt gott.

Att köpa dricka ute kostar ju en hel del så jag har köpt hem två stycken olika ekologiska matchateer. Den ena är ett påste från Pukka (som jag även köpt till kontoret) och det andra är ett pulver från superfruit. Det räcker gott och väl med tippen på en tesked när jag använder pulvret och på baksidan kan man läsa att det rekommenderas max 5 gram om dagen.

Absolut godast blir den med honung och havredryck och det är också så det är tänkt att den ska serveras om jag förstått det hela rätt.

Har du provat det sociala medie-hypade matchalatten och vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *