Bytt namn på instagram

Hej mina hjärtan! Jag ville bara meddela att jag bytt namn på min Instagram så ni inte blir förvirrade.

Numera hittar ni mig som @angelicazetterstrom. Jag har alltså bytt från ekomorsanangelica till mitt för- och efternamn. Kan helt ärligt inte ens fatta att det var ledigt. Måste ju vara ett tecken!

Många har frågat via DM varför jag bytt, anledningen är:

1) att bara ekomorsan eller ekomorsan.com inte är ledigt och få personer kan i första anblick läsa ut ekomorsanangelica.

2) det första de läser är eko och ja det är väl bra för man snabbt och tydligt fattar vad de hittar hos mig men jag vet att namnet Ekomorsan skrämt bort många. Och jag vill ju inspirera inte skrämma och framförallt inte skrämma de som precis börjat sin ekobana eller till och med kanske befinner sig en bra bit därifrån. Det är ju en nyfikenhet som ska väckas.

Så därför bytte jag nu. Bloggen kommer däremot inte byta namn, inte i dagsläget iallafall. Vad som händer i framtiden låter jag vara osagt.

Hittills har jag tappat massa följare efter namnbytet men jag hoppas dem hittar tillbaks. Det är fortfarande eko som är huvudfokus. Om min beslut att byta namn var smart får tiden utvisa.

Vad tycker du om mitt initiativ? Hiss eller diss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *