Bra initiativ för miljön

20120804-221628.jpgIdag är det dan före dan. Imorgon fyller jag år och det firade vi med att gå ut och äta. Restaurangen som vi åt på serverade kött från det närliggande slakteriet och det stod till och med tryckt i menyn. Det har jag aldrig sett någonstans tidigare. Att servera svenskt kött som dessutom inte fraktats så långt (åtminstone inte från slakteriet) tycker jag är ett steg i rätt riktning! Så heja, heja!

Svågern och hans fru som passade barnen medan vi åt hade med sig en present till mig. Ett presentkort från en av stans inredningsbutiker och det var inte vilken typ av presentkort som helst utan det var skrivet på gammalt notpapper. Väldigt påhittigt av butiken tycker jag!

Känns som fler och fler försöker värna om vår miljö! 🙂

2 svar på ”Bra initiativ för miljön”

 1. Grattis på födelsedagen 🙂
  Vilken restaurang är detta? Är väldigt noga med kött, vill helst att det ska vara närproducerat 🙂
  vad fiffigt med notpappret och notpapper är ju så underbart fina med 🙂

  Jo dom har omorganiserat rätt bra på Linnéas dagis, en går i pension det kan man ju tyvärr inte hjälpa. Linnéas favorit fröken har blivit tvångsomplacerad till ett annat dagis och dom slår ihop en liten avd 1-3år med stora avdelningen. Så ja det blir cirka 30 barn? på 4 fröknar, känns ju jätte bra…… eller inte. Tur att hon bara är där 15 timmar i veckan nu i ett år framöver så hon hinner vänja sig vid omorganisationen. Ibland undrar jag hur kommunen tänker när det håller på såhär, barnen bästa? verkar inte så. Suck!
  Det är ju skötn att din sons avdelning inte påverkas 🙂

  Kramar

  1. Hihi tack så mycket! 🙂

   Vi var på La Copita som ligger på allégatan, precis vid BT huset 🙂 Ja om de inte tar ifrån mig notpappret när jag betalar med det utan bara typ makulerar det på något sätt så tänkte jag rama in det och ha i lillans rum..

   Oj vad många barn på så få fröknar. Jag tror de är typ 3 fröknar på 16 barn (varav många är 15 timmars barn på olika dagar) på Philips avdelning.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *