Bland gubbarna i landet

IMGP9472-red2

Igår morse innan vi begav oss mot Göteborg för mys med mormor, en sväng på loppisen och en stunds bebismageklappande hos min fina barndomsvän Sandra så packade vi in oss i bilen för att plocka lite jordgubbar på självplocken en halvmil bort.

När vi kom fram hade min svägerska redan plockat två bunkar fulla och eftersom luftfuktigheten var hög och det låg som en fint puder av regndroppar i luften fyllde vi snabbt loppans lilla hink till bredden och täckte den vita botten på min stora.

IMGP9495-red2

IMGP9475-red2
Tror minsann vi måste åka dit en gång till så jag får lite att kunna safta, sylta eller åtminstone frysa in i småbitar så vi kan njuta av goda smoothies under semestern och förhoppningsvis även en bit in på hösten. För de vi plockade igår de försvann i ett nafs.

Men till nästa gång så beställer jag solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *