Bästa ekologiska ögonbrynspennan

Nu har jag förvisso inte testat jättemånga olika ekopennor men jag har genom åren tagit mig igenom olika varianter av så väl ekologiska och oekologiskt varianter och denna slår i mina ögon det väldigt populära och influenserhypade märket Anastasia (oeko).Jag har provat pennor som vässas, färgad ögonbrynsgel och i puderform som appliceras med pensel och alla tre ihop men inget slår denna från Zuii organic.Jag köpte den för ett tag sen men sen jag väl tog tag i att prova den så kan jag inte sluta. Till och med min kompis med ett ganska svalt sminkintresse påpekade att mina ögonbryn såg ovanligt bra ut. Vid flera tillfällen! Det i sig är ju ett väldigt gott betyg.Det jag gillar med pennan är att den alltid är i en bra form för att måla i och med att den skruvas upp och att den är liksom platt. Dessutom är den lite vaxig i konsistensen och håller stråna på plats! Hur bra? Så bra!Brukar du måla ögonbrynen? Jag gör det i princip varje dag. Det och mascara är vad som prioriteras om klockan sprungit iväg och det är bråttom 🙂

4 svar på ”Bästa ekologiska ögonbrynspennan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *