Att tänka good enough


Att driva sociala medier med inriktning mot hållbarhet är inte alltid lätt. Det känns som om jag hela tiden har ögonen på sig och måste välja det bästaste bästa i A-L-L-A lägen. Men det är inte jag, jag väljer inte alltid det bästa bästa men jag försöker att tänka efter både två och tre gånger innan jag köper nått så det är något jag verkligen verkligen vill ha.

Även jag gillar fina saker. Jag älskar inredning och har gjort sen jag var liten och jag minns hur jag redan som 13-14 satt i soffan och kollade på alla renoverings/inredningsprogram som fanns och jag prenumererade på allt i hemmet.

Jag älskar kläder och tidigt lånade jag mammas gamla Kodak och lekte fotomodell men mina kompisar. Dock var det ganska dyrt att framkalla de där rullarna så man fick fota med omsorg till skillnad från idag 🤣

Jag älskar smink och smycken och olika accessoarer. Jag har bara ett huvud men kan nog bära en huvudbonad om dagen i en månad utan att behöva bara samma två gånger.

Är det nått jag lärt mig under de här åren som jag drivit bloggen och testat mig fram bland olika livsstilar så är det att jag inte är en minimalist. Över huvudtaget. Jag älskar att vara kreativ och för det så behöver jag mina saker. Jag vill inte bli begränsad för då hämmas jag. Med det inte sagt.att jag behöver shoppa loss. Snarare att jag har svårt att rensa och välja bort.

Det jag köper är inte alltid kläder märkta med GOTS eller mat som är närproducerat och eko eller smink med den renaste ingredienslistan men de är inte handlade på impuls (oftast iallafall) utan saker som jag verkligen vill ha.

Filten som ni ser ihoprullad på bilden är en sån sak som jag inte kunde släppa ur tanken sen jag först såg den så när det var rea så passade jag på att klicka hem den. Och vet du, den är bara Öko tex certifierad.

Jag vet inte vad jag vill säga med detta inlägget mer än att vi måste våga vara good enough och inte visa oss så himla duktiga i sociala medier. Visst jag vill ju inspirera dig med de saker jag gör som är superduperbäst så jag breddar din kunskap om vad som finns att tillgå men jag vill också visa dig den andra sidan av mig. För jag är mänsklig och jag går också in på h&m och käkar lösgodis med e-ämnen.

Nu känner jag att du nog kanske fått en lite annan bild av mig? Kan inte du berätta lite mer om dig? Jag är så nyfiken på dig som kikar in här.

Och kom ihåg, att leva miljöväningt är ingen OS-gren som min fina vän Erika skrev en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *