Att ta träningen dit jag kommer

När jag skrev om min löpning sist skrev jag ju även att jag hemmatränade. Jag har ju ett gymkort men det är svårt att hinna ta sig in till gymmet för passen som faller mig i smaken håll och i gymmet känner jag mig lätt vilsen om jag går runt där ensam. Och om jag dessutom ska matcha in träningstiden med någon vän så är de ännu mer sällan det går att hitta en gemensam lucka. 

Hur som helst har hemmatränignen även fått följa med i vårt mobila hem på hjul. Hit har jag dock köpt en billig träningsmatta som antagligen innehåller diverse ämnen man helst undviker. Men som du ser läggs den på diverse underlag, som på bilden där jag tränar på asfalt vid ställplatsen i Halmstads hamn. Där vill jag inte riktigt lägga ut min fina ljusa matta från Yogiraj. Har du tips på en mörk, billig matta som är fri från värsting kemikalier? 

Skulle du tycka det var intressant om jag delade med mig mer kring själva upplägget i träningspassen? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *