Att sakta fyllt på förrådet

20140829-201342-72822822.jpg
Ibland orkar jag inte sminka mig alls och ibland kan jag kolla youtube videos, ”pinna” tutorials på pinterest och ta screenshots på instagram sminkningar i mängder för att sedan försöka härma! Det där med smink tycker jag är rätt kul att hålla på med och nu när jag så sakteliga har fyllt på mitt ekoförråd i badrummet blir det ju såklart ännu roligare. För det där med smink är ju inte så särskilt billigt och jag svär lika högt varje gång nått åker i golvet! Men varje oekologisk produkt som antingen gått den hårda vägen (dvs i golvet) eller har tagit slut har ersatts av en ekologisk vara så nu, först nu, är min sminkväska komplett. Jag kan ju alltid ha fler nyanser men nu finns iaf allt i bastoner.

* Mascara
* foundation
* puder
* rouge
* ögonskuggor
* ögonbrynspenna
* läppsyl

Brukar du sminka dig och hur ”mycket”?

3 svar på ”Att sakta fyllt på förrådet”

  1. Mascara och läppglans till vardags, båda ekologiska. Lyxar till det med eyeliner och concealer ibland. Känner att min sminkväska är ganska minimalistisk 🙂

  2. Åh va roligt! Det är så skönt när man kommer ”ikapp” det oekologiska. Jag använder jättemycket smink i mitt jobb som sångerska. Men nästan inget till vardags. Jag tycker att det är rätt svårt att hitta bra ekologiska produkter som sitter tillräckligt bra för att klara en hel kväll under starka scenlampor. Då är det tur att det finns bloggar som din så att man får lite tips var man kan leta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *