Att ha hamnat i ett flow

Denna helgen har varit i så gôtt flow så det är inte klokt. Ni vet när precis allting går ens väg!

Det började med att jag igår morse åkte iväg på klädbytardag. Jag skulle egentligen bara byta själv men det var så god uppslutning och brist på personal så jag hög in och hjälpte till. Det var vår lokala naturskyddsförening som anordnade ett höstbyte och jag brukar vanligtvis samordna med dem så jag kände ju de två tjejerna som va där väldigt väl så det var inget konstigt med det. Malin träffade jag första gången på miljögalan 2012 när jag utsågs till Borås miljöhjälte då hon och hennes man höll en MYCKET nervös Ekomorsa sällskap.

Jag fick tag i en massa snyggheter och jag kan nog påstå att jag INTE behöver köpa några toppar på ett bra tag 🙂 Även barnen fick lite grann men det får nog bli ett helt eget inlägg tror jag. Med kläderna alltså, skulle det vara kul att se?

Sen köpte vi badrumsspegel till lilla toaletten så nu är det bara kran och toalettstol kvar och sen är den fullt brukbar. Kan ju tyckas märkligt att prioritera spegel först men när det gäller kran och toalettstol har jag hela tiden varit på det klara med exakt vad vi skulle ha, spegeln har det varit lite mer si och så med. Så nu när jag äntligen hittade en till ett ok pris och jag bestämt mig för stil ville jag slå till 🙂

När vi kom hem la jag massa till på att fota olika saker och la ut till försäljning här hemma. Jag har ju min säljutmaning som snart är slut. Det har inte blivit så att jag lagt ut en sak om dagen utan jag har istället samlat ihop en liten hög och sen lagt ut det. Och nästan alla sakerna/kläderna är sålda nu, det kallar jag flow!

Jag har fått mycket beröm för den här toppen som ursprungligen kommer från Only. Själv vann jag den på Tradera, fint så. Även byxorna som kommer från Mango hittade jag på Tradera. Med lappar kvar och allt. Dessa fick jag dock ge lite mer för än vad jag brukar men min smärtgräns är helt klart lite högre beroende på typ av plagg och märke.

Nu blir det kortspel med barnen här hemma innan jag ska klippa veckans poddis. Vad gör ni denna söndagsafton?

2 svar på ”Att ha hamnat i ett flow”

  1. Jo, jag hade tyckt det var jättefint med ett inlägg om vilka kläder du bytte till dig för barnen! har aldrig varit på någon klädbytardag, brukar bli barnmarknader. Men byta känns himla fint. Har dock inte sett till något sådant här i Lerum/Alingsås, kanske får åka till Borås. 😀

    Tack för en finfin blogg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *