Årets sommarfärg på naglarna

Varje sommar och vår är det samma visa. Jag längtar bort från allt svart, grått och beige heter och vill istället ha färg, färg, färg. Ibland tokar jag till det och köper något riktigt färgglatt plagg så som den blommiga klänningen jag fyndade via Sellpy och bar på midsommar, men oftast inte. Allt som oftast är det något så försiktigt som naglarna som får ta utlopp för min färglängtan. I år fick det bli dessa 3 färger från mitt all time favo-nagellacksmärke Kure Bazaar som fick fylla min färglängtan. Ett riktigt knallrosa, ett turkost och ett lite mer aprikos/korallrosa nagellack är vad ni kommer se mig med denna sommaren. Dock inte samtidigt tror jag, så vågad är jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *