Anledningen till att gravidmagen blir så stor

Vilken click bait rubrik jag slängde till med 😂 men jag har nog faktiskt kommit fram till varför magen blir så stor. Detta är en helt empirisk självstudie men jag tror faktiskt den är väldigt väl överensstämmande även utanför mig egen sfär.

Kollar man på den här bilden så kan man tro att allt är frid och fröjd. Jag är bara ett simpel preggo som så många andra fint står och klappar på den växande magen.. ja klappar för klappandets skull gör jag så klart också men främst så…

DÖLJER jag fläckar! Jag lyckas varje dag spilla på mina kläder, har jag tur går fläckarna bort men det är långt ifrån alltid.. Galltvål är oftast riddaren i skinande rustning i dessa lägen.

Om det inte vore så satans varmt att gå i helsvart i 30 gradig värme så hade det varit den optimala outfiten för mig. Fast det är klart då spiller jag väl creme fraiche eller nått annat vitt på min svarta outfit som efteråt set ut som… ehm… snor 😅

De enda som gäller när jag spillt och har en hel arbetsdag kvar är att rocka läget.

Men vad är då anledningen att magen blir så stor? Det måste ju vara för att man SKA spilla på den.. Jag tänker eftersom det är en nästan omöjlighet att torka upp nått på golvnivå.. Naturen har tänkt till helt enkelt 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *