Alla har rätt till rent vatten

Här inne ekar det tyst.. Jag har lite svårt att få tiden att räcka till men i väntan på fler timmar på dygnet hoppas jag att ni vill göra som jag och skänka ett bidrag till musikhjälpen. Alla förtjänar rent vatten oavsett vart på vår runda klot man befinner sig.

De underbara Vintagepinglorna LindaEmma och Louise som tillsammans går under de fantastiska samlingsnamnet Vintagefabriken har startat en insamling kallad Blogghjälpen. Målet är att den gemensamma listan på bloggarna ska hunnit få ihop 100 namn innan söndag kväll. Givetvis vill jag hjälpa både barnen i slummen och pinglorna få ihop sin lista personligen önskade jag Nothing else matters med Metallica till min man. En låt som ligger oss väldigt varmt om hjärtat då vi bland annat dansade vals till den på vårt bröllop.

Så hur gör man för att vara med och bidra? Jo, man skickar ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering). Surfa sedan in till någon av LindaEmma eller Louise, lämna en kommentar och sen så hjälper du till att fylla på deras lista.

Easy peasy eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *