1 månad kvar till BF

Idag är det exakt en månad kvar till BF och det ska bli intressant att se om bebis kommer sent som sina syskon eller om det blir tredje gången gillt och jag slipper gå över tiden.

Jag har ju alltid haft väldigt bra graviditeter och trivs som fisken i vattnet men att föda har inte riktigt varit en piece of cake. Och själva födandebiten är något jag prokrastinerat för fullt denna gång. Men nu är det inte lång tid kvar tills det är dags.

Det är inte själva smärtan som skrämmer mig, den pallar jag.. Det är mer allt annat som att ena barnets hjärtljud rasade eller att inte känna av krystvärkarna i ett kritiskt läge eller det faktum att jag inte kunde gå på 24 timmar för en nerv var i kläm (det är vad de tror iaf) och inte ens morfin fick bort smärtan.

Har jag några förlossningsrädda läsare eller kanske en doula som kan stötta? 😅

2 svar på ”1 månad kvar till BF”

  1. Här har du en förlossningsredd. Har gått i aurorasamtal inför båda förlossningarna. Båda gångerna har det gått bra, även om sista slutade i akut kejsarsnitt pga hjärtljud som inte var som dom skulle. Min kollega är doula, så jag får skicka in henne hit 😉 Hon bloggar ju på ditt barn och du nu också.
    Tror det kommer gå jättebra! 🙂 Så roligt att få sitt tredje barn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *