Vardagligheter

Lunchlåda hela veckan

januari 5, 2018

Återanvänder en av mina gamla bilder från mitt inlägg om alternativ till plastlunchlådan för att skryta om att jag minsann lyckats äta medhavd lunch hela veckan. Perfekt sätt för att starta #shopless2018 tycker jag.

Det höll dock på att brista redan dag 1. Jag kom ner i hallen – tog på mig skorna – kom på att jag glömt lunchlådan – av med skorna – upp till köket – plocka låda ur frysen – ner till hallen – ställer lunchlådan på bänken – tar på mig skorna och går!!!! 😭😭 Inser först när jag kommer till jobbet att jag inte har lådan med mig 🙈

Där och då var jag redo att ge upp min låda men 30 min senare när jag ska logga in i företagsbanken inser jag att bankidt låg kvar på köksbänken. Då har jag inget alternativ än att stämpla ut och åka hem och hämta det och då tog jag såklart med mig lunchlådan också 😬

Ni må tro jag varit noga med att kontrollera att lådan var med resten av veckan 😅

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fröken Minimalist januari 5, 2018 at 23:01

    Hahaha åh, det är så himla lätt hänt att glömma den. Har själv gjort det ett antal gånger.

  • Leave a Reply