Medveten konsumtion

En genomtänkt present

april 18, 2012

Vi var ju som sagt på dop i lördags och förutom den köpta presenten ville jag ju såklart även ge en present med lite mer kärlek och omtanke. Och eftersom vi alla är riktiga hejjare på att dricka te och det efter dopet bjöds på just afternoon tea kändes det helt rätt med två namnmuggar och pimpade tepåsar.

Teetiketterna som hade en bild på Novali på ena sida och hennes namn på andra sidan samt den stora etiketten skrev jag ut på fotopapper eftersom jag inte hade något annat papper som var tjockare än 80 gram. Etiketterna vek jag om den redan befintliga etiketten och fäste med en limdutt och den stora etiketten vek jag dubbel om cellofanpåsen och fäste med två häftklamrar. En idé jag fick av Hildas hem.

Kortet har jag gjort genom att klippa ut en dopklänning i scrapbookingpapper som jag sedan vek dubbel. Fäste två rader med sidenband och ett med spets som jag sedan trädde ytterligare ett sidenband genom. Det rosa sidenbanden går runt hela vägen för att kunna hålla ihop kortet medan de andra tre bara går över den översta vita.

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply En pojkmammas vardag - Med tävling i bloggen ! april 18, 2012 at 08:45

  >Men va pysslig du är !!
  Blev ju hur bra som hellst 🙂

 • Reply Mia april 20, 2012 at 06:25

  >Kortet är ju sååå gulligt. Vilken rolig och annorlunda idee.

  Trevlig helg

 • Reply Nennen april 25, 2012 at 19:56

  >Vi blev jätte-jätteglada för presenten, tokigt fint och SÅ fint inslaget!

 • Reply Pyssel både högt och lågt » juni 6, 2012 at 14:29

  […] ni förresten att dopkortet jag gjorde för någon månad sedan enbart är gjord på sånt jag hade liggandes tack vare mitt […]

 • Reply Utmanad » juni 9, 2012 at 14:23

  […] Men om det ska vara något handfast så får det nog bli att göra papperspyssel av olika slag, som kortet och tepåsarna för att […]

 • Leave a Reply