Podcast

Avsnitt 13 – I våra badrumsskåp

september 20, 2016

ekologiskt badrum
I dagens avsnitt av Ekomorsan & Levagiftfritt pratar vi om vad för produkter som hittas i våra badrumsskåp och lite grann vad som funkar och vad som INTE fungerar för oss.

Vi pratar shampoo, balsam och alternativa metoder, vi pratar deodoranter som inte håller måttet och menskoppar. Hur många produkter använder vi egentligen i ansiktet och vilka produkter i våra badrumsskåp är våra favoriter.

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mona september 21, 2016 at 09:02

  Jag använder en deo från Schmidts som jag tycker är grym! Har testat de flesta eko-deon som finns och tycker schmidts är överlägset bäst!

  • Reply Ekomorsan september 21, 2016 at 09:28

   Tack! Då ska jag spana in den!

 • Reply F september 24, 2016 at 08:42

  Jag testade oxå alla, verkligen ALLA, och dom blev dyrare och dyrare medan jag blev mer och mer irriterad på att det inte funkade. Sen fick jag tipset att tvätta mig med olja under armarna i ett par veckor för att neutralisera pH-värdet efter en livstid av junk och efter att jag gjort det (och fortsätter göra någon gång i veckan) har jag upptäckt att jag inte ens behöver deo. Nu har jag valt en jag tycker luktar gott som jag använder vid speciella tillfällen bara.

  • Reply Ekomorsan september 25, 2016 at 09:35

   Hej Frida! Åh vilket bra tips! Det måste jag prova!! Är det någon särskild olja eller kan jag plocka vilken som helst i köket?

 • Reply anneli oktober 3, 2016 at 11:17

  Själv använder jag bara stifts då jag tycker de håller mycket bättre 🙂

 • Reply Erica november 3, 2016 at 10:54

  Jag har testat att göra egen deo. Bara att blanda lika delar kokosolja och bakpulver i en glasburk! Funkar finfint! 🙂

 • Leave a Reply